Maramuresul Istoric

REVOLTĂTOR LA SIGHET: Un tânăr a fost agresat de câțiva rromi din blocul 2 din cartierul Cuza Vodă

Un tânăr din Sighet a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj în care arăta că în seara zilei de 30 iulie a.c. a fost agresat și lovit din senin pe stradă de către un bărbat de etnie rromă, cel mai probabil locatar în blocul 2 din cartierul Cuza Vodă, scrie Sighet247.ro.

Tânărul a sunat la 112, la fața locului sosind un echipaj al Poliției. Deși agresorul este cunoscut cu antecedente, polițiștii nu l-au reținut pe agresor, preferând doar să înceapă o anchetă, explicându-i tânărului să revină a doua zi să depună o plângere la Poliție.



În mesajul postat pe Facebook, tânărul agresat a atras atenția asupra faptului că siguranța în orașul nostru este inexistentă și a reproșat autorităților că sunt indiferente în fața actelor de violență ce se petrec în Sighet.

Redăm mai jos mesajul tânărului agresat:

„În jegul ăsta de oraș nu ai siguranță pe străzi, nu poți circula mai ales în zona Avram Iancu – Profi, pentru că vin țiganii și te agresează! Așa cum am pățit și eu în această seară când am trecut pe acolo și a venit unul și mi-a tras un picior din toate puterile în partea de sus a piciorului, aproape de zona genitală.

Am sunat la 112, s-au luat datele lui și ale mele și cam atât… Am piciorul amorțit și nu îl simt, deși a trecut o oră deja.

Adresez o întrebare public domnului Primar Horia Scubli […]: Acei țigani ce caută încă pe străzile orașului? Parcă lângă Vad sunt destinate două blocuri pentru ei, cu geamuri de termopan, apartamente noi, frumoase, au și gazul tras în apartamente… Întrebarea: Când o să îi mutați de aici?! S-a construit foarte frumos pentru ei, iar acolo stau goale, și țiganii tot pe străzi, creează multe probleme! Și încă pe multi din cetățeni vă deranjează un câine în fața blocului… Dar haitele de țigani nu vă deranjează?”, își încheie mesajul tânărul agresat.

Zona din proximitatea blocului 2 din cartierul Cuza Vodă este una cunoscută în oraș ca fiind cu probleme, însă se pare că niciun primar nu a găsit o rezolvare a problemelor din zonă.

Sursa: Sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

Tragedie la Viseu: Un mort si un ranit dupa ce un BMW s-a facut praf (foto/video socant)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: MARAMUREŞUL ÎN ALERTĂ! 2.000 de borşeni lucrează în regiunea Lodi – Italia, aflată în carantină

Vasile Dale

Premierul Nicolae Ciucă: Vom  asigura finanțarea Podului peste Tisa pentru finalizarea acestui obiectiv de investiții în vara lui 2024

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult