BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

REVOLTATOR: STRADA GRANICELOR DIN BAIA MARE – MIZERIILE TRONEAZA LA TOT PASUL IAR NOAPTEA MUZICA RASUNA LA MAXIM (FOTO/VIDEO)

Din partea cititorilor nostri am primit mai multe fotografii dar si imagini video cu ce se intampla seara de seara in zona strazii Granicelor din Baia Mare. O strada reabilitata de cativa ani, dar care acum este una dintre cele mai mizerabile din municipiu. Iar vina nu apartine se imparte intre autoritatilor locale, adminsitratorii blocurilor dar si locatarilor din zona.

GRANICERILOR NR.116

Unul dintre cititori ne-a trimis fotografii cu cosurile de gunoaie pline ochi. Cum nu mai incapeau toate au fost aruncate pe jos, iar maidanezii le-au imprastiat. „Locatarii sunt vinovati. In loc sa le duca gunoiul la containere il lasa in cosurile de gunoi stradale. Eu m-am saturat sa tot ma cert cu administratorul blocului, care nu face nimic pentru ca oamenii sa inteleaga odata ca nu e normal ce se intampla. Ce pot spune de scarile blocurilor: sunt mizerabile, miros ingrozitor. Pe nimeni nu deranjeaza lucrul acesta” ne-a scris cititorul nostru.



SA SUNE MUZICA IN MIEZ DE NOAPTE

O alta baimareanca a surprins cu telefonul mobil imagini video cu strada Granicelor, aparent cufundata in intuneric. Sunetele inregistrate de telefonul mobil sustin contrariul. Muzica rasuna din boxe fara niciun pic de gena fata de ceilalti locatari care incercau sa doarma. Ce mai concert in toata regula, fara ca nimeni sa ia nicio masura.

(Sursa video – M.D.)

Te-ar putea interesa si

FOTO: Pompierii civili de la SVSU Poieni vor putea interveni pentru a acorda prim-ajutor în satele de pe Valea Ruscovei

Vasile Dale

CNADNR VA RĂSPUNDE? O gropă din carosabil – 6 persoane rănite într-un accident produs între Recea și Lăpușel (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

„DOCTORE” DIN VIŞEU A COMIS-O: BMW şi VW făcute praf pe DN18 în Vişeu de Sus (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Razvan august 2, 2018 at 2:39 am

Domnule Dale va urmăresc in fiecare zi pe site-ul dvs. Pt ca doresc sa fiu la curent cu ce se intampla in orasul meu având în vedere că eu sunt plecat de câțiva ani,dar având în vedere că sunteți un jurnalist presupun cu studii si nu de ocazie cuvantul”gena” din textul dvs cred ca se refera defapt la jena pt ca in filmare nu vedeti pe cei ce asculta muzica da spuneti ca nu au gena. Va salut cu respect!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult