Important

FORŢE NOI LA JANDARMERIA MARAMUREŞ: 10 de absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri de la Drăgăşani şi Fălticeni îşi vor desfăşura activitatea în Baia Mare, Vişeu de Sus, Borşa şi Târgu Lăpuş

În 30 iulie, în rândurile jandarmilor au fost primiţi 10 de absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri de la Drăgăşani şi Fălticeni, care au ales să-şi desfăşoare activitatea la Jandarmeria Maramureş.

Încă de la primele ore ale dimineţii, noii colegi au fost primiţi de lt.col. Haiduc Mihai Dan, prim adjunctul Inspectorului şef, care le-a adresat un călduros bun venit, asigurându-i de tot sprijinul colectivului unităţii, pentru a se putea acomoda cât mai repede.

Săptămâna aceasta ei vor participa la un program de pregătire pentru cunoaşterea atribuţiilor şi sarcinilor specifice, după care vor intra în serviciu, sub tutela unui specialist, timp de şase luni, pentru executarea misiunilor de ordine publică, în cadrul structurilor operative ale unităţii: patru subofiţeri în Baia Mare, trei la Vişeu de Sus, unul la Borşa şi doi la Târgu Lăpuş.

Ziua de 30 iulie va rămâne de referinţă pentru cei 10 jandarmi, deoarece reprezintă prima lor zi în serviciu, la unitatea militară unde au ales să fie repartizaţi ca urmare a absolvirii studiilor militare.

Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş urează bun venit noilor colegi şi succes în carieră!

Te-ar putea interesa si

Elevii Liceului Agricol din Seini cultivă legume şi le vând pentru a-şi moderniza clasele

Redactie

”Teologia în gândirea eminesciană” – simpozion dedicat marelui poet Mihai Eminescu

Redactie

Școala Populară de Artă Baia Mare și-a reluat activitatea în mediul virtual

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.