Eveniment

ÎNCĂ UN FURT DE LEMNE ÎN BORŞA: Peste 17 mc de molid transportaţi fără documente legale, confiscaţi de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat 17 mc de material lemnos, de esență rășinoasă – molid, în valoare de 2.800 lei, transportaţi fără documente legale.

Ieri, 1 august, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a oprit în trafic, pentru control, pe raza localității de frontieră Borșa, un autocamion încărcat cu material lemnos de esență rășinoasă (molid), condus de George C., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza jud. Bistrița Năsăud.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul nu deține documentele legale de transport, fapt pentru care s-a solicitat inventarierea materialului lemnos de către lucrători ai Ocolului Silvic din Borșa.

În urma inventarierii, s-a constatat că este vorba de 17,48 mc de molid. Drept urmare, materialul lemnos, în valoare de 2.800 lei, a fost ridicat în vederea confiscării și predat Ocolul Silvic din Borșa, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Te-ar putea interesa si

GRAV INCIDENT LA POIENILE DE SUB MUNTE: Un tânăr a distrus cu maşina un gard şi a accidentat două fetiţe aflate în curte

Vasile Dale

ETAPA A DOUA: Unde funcţionează centrele de vaccinare

Redactie

NENOROCIRE LA TAUTI MAGHERAUS: TIR CU PIETRIS RASTURNAT, MASINI DISTRUSE. CINCI VICTIME SI TRAFIC BLOCAT (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.