Maramuresul Istoric

TÂLHĂRIE LA VIŞEU DE SUS: Doi tineri au atacat un bărbat şi i-au furat portofelul şi telefonul. Ei au fost reţinuţi

Poliţiştii din Vişeu de Sus au soluţionat cu operativitate o tâlhărie reclamată, au dispus măsura reţinerii faţă de persoanele bănuite de comiterea faptei şi au recuperat prejudiciul în proporţie de 90%. Au reuşit toate acestea şi datorită măsurilor de securitate existente la locuinţa unui cetăţean din oraş.


Ieri, la ora 11.50, un bărbat din Vişeu de Sus au sesizat poliţia cu privire la faptul că în noaptea de 27/28 iulie a.c. persoane necunoscute l-au deposedat prin violenţă de portofel şi telefonul mobil.

Chiar dacă investigaţiile demarate de poliţiştii au fost îngreunate de faptul că în momentul comiterii tâlhăriei persoana vătămată se afla într-o situaţie vulnerabilă şi nu şi-a amintit suficiente detalii cu privire la cei care au comis fapta, poliţiştii au reuşit să identifice doi tineri bănuiţi, la doar câteva ore de la sesizare. Prejudiciul a fost recuperat în mare şi restituit părţii vătămate.



În baza probatoriului administrat, cei doi tineri de 18 ani, din Vişeu de Sus, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – ALARMĂ ÎN MARAMUREŞUL ISTORIC: Salvamontiştii au salvat un tânăr de 18 ani rănit pe munte în zona Repedea (ACTUALIZARE)

Redactie

INFRACŢIUNI SILVICE LA SĂCEL: Confiscări de lemn şi amenzi pentru cei care nu au putut prezenta documentele de provenienţă

Vasile Dale

APEL DISPERAT: Este căutată familia unei femei decedate în Spania, originară din Petrova. În urma acesteia au rămas cinci copii orfani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult