Eveniment

BILANŢUL SĂPTĂMÂNII TRECUTE: Poliţiştii au intervenit la peste 200 evenimente, au reţinut 72 de permise şi au retras nouă certificate de înmatriculare

În permanenţă la datorie, poliţiştii maramureşeni au acţionat pe tot parcursul săptămânii trecute pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunităţii. În minivacanţa prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

Astfel, în perioada 13–19 august polițiștii au desfășurat mai multe acțiuni și controale şi au intervenit pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la 209 evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.

În perioada analizată poliţiştii rutieri, care au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, au constatat 25 de infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut 72 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

În urma activităţilor desfăşurate pentru combaterea fenomenului infracţional, poliţiştii au constatat patru fapte de contrabandă cu tutun, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 2.696 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale.

Totodată poliţiştii au găsit cinci persoane declarate dispărute de la domiciliu, printre care şi o minoră, de 14 ani, domiciliată pe raza comunei Cicârlău, urmărită naţional. Aceasta fost găsită de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare şi predată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

De asemenea, pentru abaterile constatate pe parcursul săptămânii trecute, au fost aplicate 154 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 62.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au confiscat alcool, în valoare de 4.500 de lei, în cadrul unei acţiuni organizate pe raza oraşului Seini pentru depistarea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale.

Polițiştii maramureşeni vor acționa în continuare pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA SATULUNG: PREOT SI FIUL LUI DE PATRU ANI DIN ARIESUL DE PADURE TRANSPORTATI LA SPITAL (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

FOTO / ÎNCĂ UN ACCIDENT GRAV: Un camion s-a răsturnat la Seini (ACTUALIZARE)

Redactie

Controale pe drumurile publice pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite la regimul silvic

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.