Recomandate

PE STRADA HOREA DIN BAIA MARE / ACTUALIZARE: O maşină s-a răsturnat în mijlocul străzii, cu roţile în sus. Accidentul s-a produs din cauza unei şoferiţe neatente

Un accident rutier s-a în dimineaţa zilei de miercuri, în Baia Mare, pe strada Horea. Un autoturism s-a răsturnat în mijlocul străzii, ajungând cu roțile în sus.

Deocamdată nu se ştie cauza pentru care maşina a ajuns în plină stradă pe plafon.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, de pompieri dar și polițiști.

Actualizare – Comunicat IPJ Maramureş

Ieri dimineaţă, la ora 07.45, o femeie în vârstă de 53 de ani din Baia Mare care conducea un autoturism pe strada Silviculturii din municipiu, nu respectă semnificaţia indicatorului “Cedează Trecerea” situat la intersecţia cu strada Horea şi intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 64 de ani din Coaş.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat s-a răsturnat pe plafon iar conducătorul acestuia a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Baia Mare, unde a rămas internat pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – POLIȚIȘTII AU IEŞIT ÎN STRADĂ: Sindicaliştii Europol, protest în faţa Prefecturii Maramureş

Redactie

PESTE 400 DE SANCȚIUNI APLICATE ȘI APROXIMATIV 500 MC MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE POLIȚIȘTI

Redactie

ȘCOALA SĂLBATICĂ: SIGHET – Un elev i-a bătut cu un baston telescopic pe un coleg, un părinte și pe dirigintele clasei. Totul s-a petrecut în Liceul tehnologic „Forestier”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.