Maramuresul Istoric

CU MAŞINA TICSITĂ DE ŢIGĂRI: Maramureșean depistat în trafic fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă după ce au descoperit 6.750 pachete țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 79.000 lei, în maşina unui cetăţean român care intenţiona să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 29 august, în jurul orei 15.00, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, au identificat în trafic, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, care circula cu viteză, pe DN 19, spre localitatea Sighetu Marmației.

La observarea patrulei poliției de frontieră, mașina a virat brusc pe o stradă laterală, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea acesteia, iar în scurt timp au reușit oprirea autoturismului în cauză și reținerea conducătorului auto.

În interiorul maşinii au fost observate mai multe colete cu țigări, fapt pentru care șoferul, împreună cu autovehiculul, a fost dus la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind cetățeanul român Mihai C., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, iar în urma inventarierii coletelor din mașină, s-a constatat că acestea conțin 6.750 pachete țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 79.000 lei.

Pe timpul cercetărilor s-a constatat că maramureșeanul nu deținea permis de conducere valabil.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Acoperișul unei clădiri în care funcționează două cafenele și o sala de păcănele a luat foc la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

CONTROALE ÎN TRENURI: Dosare penale pentru contrabandiştii prinşi în trenul Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

Salvatorii montani au pornit spre zona Pietrosul Rodnei în ajutorul unui cioban bolnav. Pacientul de 23 ani a fost coborât după mai bine de 5 ore și jumătate – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.