Eveniment

VIOLENŢA PE DRUMURILE PUBLICE: Şoferiţă atacată cu o sabie de un băimărean nervos

O băimăreancă a sesizat vineri, 31 august, la ora 12,30, Poliţia municipiului Baia Mare, că în timp ce se deplasa pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare, a avut o altercaţie în trafic cu un alt conducător auto aflat la volanul unui autoturism.

Acesta a coborât din autoturism şi cu un obiect tăietor înţepător (sabie) i-a spart geamul portierei stânga faţă, după care a părăsit locul faptei, valoarea prejudiciului fiind de 1000 lei.

În scurt timp, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat autorul faptei, un băimărean de 33 de ani, faţă de care a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunerea de arestare preventivă şi la data de 01 septembrie a.c. s-a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 30 de zile. În cauză se efectuează în continuare cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii si ordinii publice.

În toate cazurile, poliţia va acţiona ferm şi transmite că pentru a descuraja astfel de comportamente în trafic este nevoie şi de implicarea şi spiritul civic al cetăţenilor,astfel încât cei care încalcă legea să răspundă, iar faptele acestora să fie probate. Eficienţa muncii de poliţie se realizează de multe ori în parteneriat cu cetăţenii activi şi implicaţi, cu cei cărora le pasă de viaţa semenilor şi de bunurile acestora.

Te-ar putea interesa si

SE ÎNTÂMPLĂ LA SIGHETU MARMAŢIEI: Şi-a distrus mașina când un capac de canal s-a dislocat sub greutatea acesteia (video)

Vasile Dale

GALERIE FOTO/ACTUALIZARE: Un bărbat s-a răsturnat cu maşina pe plafon la ieşirea din Colţirea

Redactie

EXCLUSIV – Cherecheș a fugit din Baia Mare cu mașina secretarei Georgiana. Șoferul, un taximetrist din Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

turda septembrie 4, 2018 at 11:18 am

corecti va dati daca imi da politia 10mii de euro pot cu fapte sa le demonstrez ca nu isi fac treaba .mai mult is mai rai ca infractori

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.