BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

PERICOL ÎN SIGHET: Un autotren transportă fier beton fără semnalizarea depăşirii gabaritului

Un autotren care transporta fier beton a fost surprins pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Doar că fierul beton transportat depășea lungimea benei autotrenului, rămânând suspendat în afara acestuia pe o distanță mai mare de un metru, scrie Sighet 247.

Din păcate, inconștiența șoferului, dar și goana după bani a patronului, au lăsat deoparte măsurile de siguranță rutieră și legea. Șoferul autotrenului nu a luat nici cea mai vagă măsură de semnalizare a depășirii gabaritului, cum ar fi montarea unor elemente reflectorizante pe laterale și în capătul fierului beton.

Transportarea agabaritică a barelor de fier berton respective, subțiri și ascuțite, se putea termina într-un tragic accident pentru alți participanți la trafic, respectiv rănirea gravă / decesul acestora.

În cazul în care poliția se va autosesiza cu privire la aspectele prezentate în acest articol, vom reveni cu un punct de vedere al instituției.

sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

Metoda Acoperișul face noi victime!!! Schimbarea jgheaburilor pentru 250 lei, însă prin amenințări unui băimărean i s-a cerut 24.000 de lei

Vasile Dale

Rochiile din dantela tot mai purtate de la an la an

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV ÎN SATU MARE: Un mort şi trei răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp electric din beton de pe marginea drumului (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.