BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

IMPACT DEVASTATOR / ACTUALIZARE: O MASINA DE SATU MARE A FOST SPULBERAT DE O AUTOUTILITARA LA BUZESTI. A INTERVENIT DESCARCERAREA. SOFERUL AUTOTURISMULUI A DECEDAT PE LOC (GALERIE FOTO/VIDEO)

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi dimineata pe drumul judetean 108 A, pe raza localitatii Buzesti. 

In eveniment au fost implicate doua autovehicule: un autoturism si o autoutilitara. Din primele informatii se pare ca soferul camionetei a iesit in drumul principal fara sa acorde prioritate de trecere unui autoturism inmatriculat in judetul Satu Mare.

In urma impactului violent autoutilitara s-a rasturnat iar autoturismul a fost facut praf. Echipajele de descarcerare si SMURD ale pompierilor militari din Farcasa au scos o persoana din autoturism.

Ranit a fost si soferul autoutilitarei. Una dintre victime a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare pentru investigatii medicale.

Soferul autoturismului a decedat pe loc.

Politistii de la Ulmeni si cei de la Facasa au declansat o ancheta pentru a stabili exact circumstantele producerii accidentului, urmand sa dispuna masuri in consecinta.

credit foto: @Denis Hosu

sursa video: eMaramures.ro

vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

BĂTAIE CA-N FILME ÎN BAIA MARE: Mai mulţi fotbalişti s-au bătut într-un club de noapte

Vasile Dale

VIDEO: 136 de sancțiuni în valoare de 382.890 lei aplicate de echipajele MApN

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Finanțarea pentru modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a fost aprobată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.