BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

INCENDIERE IN STIL MAFIOT LA POIENILE DE SUB MUNTE. LOCUINTELE MUNCITORILOR SI TAFURILE AU FOST MISTUITE DE FOC (EXCLUSIV)

In urma cu putin timp la 112 s-au alertat autoritatile despre un caz socant produs in zona de munte a localitatii Poienile de Sub Munte. 

Din primele informatii se pare ca doua TAF-uri si doua vagoane in care dormeau muncitorii unei exploatari forestiere din zona  muntelui „Copilas” ar fi fost incendiate in mod intentionat de persoane necunoscute.

Proprietarul exploatarii Vasile O. zis Petreasca ar fi fost cel care a anuntat autoritatile la 112 despre incident dupa ce astazi ar fi ajuns in zona iar utilajele si vagoanele erau facute scrum. Se pare ca focul ar fi fost pus intentionat in cursul noptii de sambata spre duminica cand muncitorii erau liberi.

Acum la fata locului sunt echipe de politie si criminalisti. Se asteapta si sosirea pompierilor pentru a putea incepe o investigatie in acest sens si a afla urme si probe care sa ii conduca pe anchetatori la faptuitori.

Cert este faptul ca anchetatorii banuiesc ca ar fi vorba despre o razbunare a unor persoane care ii poarta dusmanie celui care exploateaza sau se merge si pe varianta ca este posibil ca totul sa fie un semnal de alarma tras de contrabandistii rusi dupa ce una din rudele proprietarului ar fi fost prins de politistii de frontiera facand trafic cu tigari de provenienta ucraineana. Insa pana in acest moment toate acestea sunt simple ipoteza de lucru ale autoritatilor.

foto – arhiva

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

VIDEO – O femeie în vârstă de 90 de ani a supraviețuit în pădure peste 30 de ore pe un frig pătrunzător. Și-a găsit un adăpost unde s-a adăpostit de ploaie (actualizare)

Redactie

CORONAVIRUS LA CAVNIC: Trei cadre didactice de la Colegiul Economic „Pintea Viteazul”, confirmaţi pozitiv

Redactie

INCENDIU LA BORŞA: Un tomberon incendiat pe strada Floare de Colţ (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.