Eveniment

MĂSURI: Directorul DRDP Cluj ar putea fi demis din cauza DN18B Baia Mare -Tg. Lăpuş

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga, cere interventia de urgență a DRDP Cluj pe DN 18B, între Baia Mare și Târgu Lăpuș, și îi transmite un avertisment public directorului regional, Radu Băruță! Este mesajul transmis de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România în 12 septembrie, mesaj care apare în contextul în care maramureşenii au anunţat că intenţionează să blocheze DN18B Baia Mare – Târgu Lăpuş la începutul săptămânii viitoare.

Potrivit CNAIR, directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a dispus în 12 septembrie intervenția de urgență a DRDP Cluj pe DN 18B, după ce a constatat o gestionare defectuoasă a lucrărilor de întreținere pe sectorul de drum Baia Mare- Târgu Lăpuș, aflat pe raza Secției de Drumuri Naționale – Baia Mare.

“Vreau ca în 13 septembrie să văd acolo primele camioane cu asfalt și vreau să tratați serios aceste lucrări. Este inadmisibil să lăsați un drum să ajungă în starea asta!” i-a transmis Directorul General al CNAIR S.A., Narcis Neaga, directorului regionalei Cluj, Radu Băruță.

Într-un comunicat de presă al CNAIR se arată că în cadrul discuției, directorul regional Radu Băruță a fost avertizat că va fi destituit din funcție în cazul în care nu înțelege să își ia în serios atribuțiile. Cu această ocazie, directorul general al CNAIR S.A. a cerut și suspendarea imediată din funcție a șefului Secției de Drumuri Naționale – Baia Mare, Loghin Mateiaș și cercetarea disciplinară a acestuia, pentru neglijență în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Atribuțiile șefului SDN Baia Mare vor fi preluate de adjunctul acestuia, Pop Mircea, care trebuie să ia măsuri urgente pentru remedierea situației sectorului de drum național aflat în administrare.

sursa text axanews.ro

Te-ar putea interesa si

FOTO: A ajuns cu mașina în stâlp lângă sediul ISU din Baia Mare. Accident și în Tăuții Măgherăuș

Redactie

EXCLUSIV: Surpriză în ultimul sondaj de opinie. Schimbări spectaculoase în preferințele băimărenilor

Vasile Dale

EXCLUSIV – Bătaie între rromi la Coltău. Unul a fost lovit cu un topor în cap (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.