Important

LET’S DO IT ROMANIA! SUTE DE BAIMAREANI LA ACTIUNE: PRINTRE EI SI POLITISTII MARAMURESENI (GALERIE FOTO)

Astazi, 15 septembrie are oc Ziua de Curățenie Națională Let`s Do It, Romania! Actiunea are loc la nivel national, iar la nivel internațional, 150 de țări se unesc în cea mai mare mișcare civică – World Cleanup Day.

Voluntarii care înțeleg importanța unui mediu curat participa deja alaturi de organizatori la actiunea de adunare a gunoaielor.

Printre sutele de baimareni si nu numai prezenti astazi dimineata in teren s-au numarat si politistii. Doar o mica parte au putut fi vazuti in uniforma politiei. In fruntea lor, a fost chiar inspectorul sef al IPJ Maramures, comisar sef de politie Liviu Constantin Grozavu. Nu au lipsit de la activitate si purtatorii de cuvant ai Politiei Maramures. E drept, marea majoritate a politistilor care au participat au facut-o discret in timpul lor liber, ca orice cetatean obisnuit.

Zonele identificate pentru a fi curatate astazi au fost Firiza-Baraj, Parcul Municipal, Lacul Bodi (Ferneziu), Valea Borcutului, Italsofa şi zona Usturoiu.

Te-ar putea interesa si

Mai ai 5 zile să câștigi o izolație continuă GRATUITĂ pentru căminul tău!

Vasile Dale

SPECTACOL CARITABIL: “Campionii Excelenței”, în luna dedicată conştientizării paraliziei cerebrale, la Teatrul Municipal

Vasile Dale

TRIST, DAR ADEVĂRAT: Tinerii absolvenți de Medicină vor să profeseze în România, dar nu sunt ajutați de Ministerul Sănătății

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.