BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

INCENDIERE IN STIL MAFIOT LA VISEU DE SUS: TAF-URILE UNUI PATRON AU FOST APRINSE IN VARF DE MUNTE (EXCLUSIV)

In urmca cu cateva zile va prezentam in exclusivitate informatii despre un incident socant petrecut la Poienile de Sub Munte. Iata ca acum aceeasi poveste s-a repetat, dar la limita oraselor Viseu de Sus si Borsa.

Conform informatiilor noastre pe Valea Vaserului, intr-o zona forestiera aflata in exploatare, doua TAF-uri ale unui patron din zona au fost descoperite distruse prin incendiere. Politia ne-a confirmat informatiile si reprezentantii biroului de presa au declarat:

„In data de 14 septembrie la ora 18.20, un barbat administrator al unei societati comerciale a sesizat politia prin serviciul unic 112 despre faptul ca in 13 septembrie persoane necunoscute i-au distruse prin incendiere doua utilaje TAF. S-a format imediat o echipa complexa de cercetare, care insotita de un specialist din cadrul ISU Maramures, s-au deplasat astazi (15 septembrie, n.r.) in zona forestiera situata la limita dintre orasele Borsa si Viseul de Sus, pentru a preleva probe. In continuare se desfasoara cercetari pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care au fost distruse utilajele”.

Daca specialistul ISU stabilieste faptul ca este vorba de incendiere atunci ancheta se va desfasura sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus. (foto arhiva)

CITESTE SI:

INCENDIERE IN STIL MAFIOT LA POIENILE DE SUB MUNTE. LOCUINTELE MUNCITORILOR SI TAFURILE AU FOST MISTUITE DE FOC (EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS ÎN MARAMUREŞ, 28 AUGUST: Două decese şi nouă cazuri noi în 24 de ore

Redactie

ACCIDENT FEROVIAR / ACTUALIZARE: Maşină lovită de tren, o persoană încarcerată (GALERIE FOTO, VIDEO)

Redactie

Un puștan beat la volanul unei mașini a fost urmărit de poliție pe DJ186. A abandonat vehiculul și s-a ascuns într-o anexă. unde a fost încătușat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.