Eveniment

CONTROALE LA SIGHET: Substanţe toxice indisponibilizate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase

Ieri, 19 septembrie, poliţiştii specialişti în domeniul substanţelor periculoase, au acţionat pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei în vederea prevenirii, identificării și sancționării faptelor de natură penală și contravențională la regimul substanțelor și deșeurilor periculoase.

În urma controalelor efectuate, la una dintre societăţile verificate a fost identificată o cantitate semnificativă de substanţe periculoase, respectiv 1 000 kg de sulf, precum şi 3 litri de acid clorhidric de concentraţie mare, care erau deţinute fără drept.

Întreaga cantitate de substanţe toxice a fost indisponibilizată, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice.

La activităţile desfăşurate au fost prezenţi şi tehnicieni din cadrul Biroului Criminalistic al Poliţiei municipiului Sighetu Marmaţiei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: TRAGEDIE LA PISCINA – UN BARBAT A FACUT INFARCT INTR-UN BAZIN DE LA CENTRUL SPA SENECA DIN BAIA MARE SI A MURIT (FOTO/VIDEO SOCANT)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Cine este șoferul care a făcut infarct la volan și a intrat într-o stație de autobuz din Baia Mare. Fostul polițist este stabil

Vasile Dale

EXCLUSIV: Primarul Cherecheș este EXTERNAT. Avocații au cerut recuzarea completului de judecată. S-ar putea repartiza un alt judecator în caz de admitere (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.