BREAKING NEWSEveniment

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Maramureşeni fără permis de conducere sau băuţi la volan

În ultimele 24 de ore, în timpul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, au fost depistate trei persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţiştii au depistat pe bulevardul Unirii din Baia Mare şi pe strada Eroilor din Seini două persoane care conduceau autoturisme fără a deţine permis de conducere. Un tânăr de 24 de ani din Baia Sprie şi un bărbat de 41 de ani din judeţul Satu Mare sunt acum cercetaţi pentru conducere fără permis.



Azi dimineaţă, în jurul orei 01.40 poliţiştii băimăreni au observat un conducător auto care a pătruns în intersecţia bulevardului Bucureşti cu bulevardul Unirii din Baia Mare pe culoarea roşie a semaforului electric.

În momentul în care l-au oprit şi testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în localitatea Satulung, avea o concentraţie de 1.07 mg/alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere şi-a atins obiectivul în Maramureş

Ieri, 19 septembrie, EDWARD şi-a atins scopul în judeţul Maramureş. În urma acţiunilor preventive desfăşurate de poliţiştii rutieri împreună cu cei de prevenire şi a vigilenţei adoptată de conducătorii auto, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în accidente rutiere pe drumurile publice din Maramureş.

Mai mult, în cursul zilei de ieri poliţiştii au intervenit la un singur accident de circulaţie soldat cu rănirea unui biciclist, pe DN17C în localitatea Moisei. Un constănţean de 26 de ani, care conducea un autoturism dinspre Moisei către Săcel, a surprins şi accidentat un biciclist care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure. Biciclistul de 17 ani, a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. Cercetările continuă.

Poliţiştii maramureşeni vor continua acţiunile astfel încât siguranţa participanţilor la trafic să nu fie pusă în pericol iar cei care, prin conduita lor, reprezintă un pericol, să fie depistaţi la timp şi sancţionaţi conform prevederilor legale.

Mulţumim conducătorilor auto care s-au implicat în campania poliţiei de prevenire a accidentelor rutiere şi şi-au aplicat pe autoturisme autocolantele cu mesajul campaniei.

Te-ar putea interesa si

Tânărul de 19 ani care a ucis cu lopata un câine a fost reţinut pentru 24 de ore – ACTUALIZARE

Redactie

S-AU TREZIT JUDECATORII: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CLUB ISI VA PETRECE CRACIUNUL DUPA GRATII. MASCATII I-AU FACUT O VIZITA

Vasile Dale

MARAMUREȘENI INFRACTORI ÎN VECINI: O șoferiță a lovit un copil de 3 ani și a fugit. Un bărbat beat și fără permis a furat o mașină și a provocat un accident. Furt de lemne interceptat de polițiști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult