BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCENDIU ÎN LĂPUŞEL / ACTUALIZARE: Trei anexe de la două gospodării au fost cuprinse de flăcări. Incendiul a pornit din cauza jarului căzut de la o afumătoare (FOTO, VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit în Lăpuşel în această dimineaţă. Două anexe de la două gospodării au fost cuprinse de flăcări.

La faţa locului intervin trei autospeciale cu apă și spumă, un echipaj SMURD și poliția din Recea.

Traficul este îngreunat, astfel că poliția dirijează traficul rutier pe DN1C alternativ pe un fir. Coloanele de mașini se întind pe o distanţă de un kilometru.

video – Daniel Pop, JurnalMM

Actualizare

Pompierii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit astăzi în zorii zilei pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești.

Pentru lichidarea incendiului pompierii băimăreni au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D.

Focul a distrus circa 150 de metri pătrați din acoperișul de lemn al anexei, 5 tone de fân și 10 metri cubi de lemn de foc. ​Din cauza faptului că anexa gospodărească se afla aproape de alte case, focul s-a extins și la acoperișul unei locuințe din care au ars circa 175 de metri pătrați, 120 de metri pătrați din acoperișul unei anexe, 2 tone de fân și circa 50 de metri pătrați de izolație de pe casă.

De asemenea, flăcările au cuprins o a treia anexă din vecini, unde au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și circa 3 metri cubi de lemn de foc. ​Cel mai probabil incendiul a pornit din cauza jarului căzut de la o afumătoare.

Te-ar putea interesa si

Vernisaj la Muzeul de Mineralogie din Baia Mare

Redactie

Elevii olimpici și polițiștii maramureșeni împreună, pentru siguranța în unitățile de învățământ (foto)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: GARDA DE MEDIU DOARME – Groapă de gunoi ilegală în zona stadionului din Cavnic. Zilnic se ard mizeriile și nu îi pasă nimănui

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.