BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SMECHERIA: UN BORSEAN CU PERMISUL RETINUT S-A RASTURNAT CU MOTOCICLETA OPRINDU-SE INTR-O POARTA

Un accident de circulatie s-a produs in cursul zilei de ieri, pe raza orasului Borsa. In urma acestuia, motociclistul si o pasagera au fost raniti.

Borseanul in varsta de 24 ani s-a urcat in saua motocicletei desi avea permisul de conducere retinut de politie. Nu s-a urcat singur ci cu o fata in varsta de 26 ani si au gonit pe strazile orasului.

Din cauza vitezei excesive acesta a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat. Fata si el au fost raniti, fiind transportati la Spitalul Orasenesc Borsa. Tanarul este in stare grava.

Nu a putut fi testat de politisti din cauza leziunilor suferite. I s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii i-au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu permisul retinut si vatamare corporala din culpa.

Sa mai spunem ca in urma cu ceva vreme acelasi tanar a mai fost implicat intr-un accident rutier. (foto arhiva)

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Un tânăr de 24 de ani din Borşa se află internat în stare gravă la spital după ce ieri dimineaţă s-a răsturnat cu motocicleta. Pe fondul vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în poarta unui imobil. Din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest iar verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta avea permisul reţinut. Tânăra de 26 de ani, pasageră pe moped nu a necesitat internarea.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – MISIUNE CONTRA-CRONOMETRU: Tânăr căzut în prăpastie lângă Lacul Albastru din Baia Sprie. A fost salvat (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENT PE VALEA OLTULUI: Un TIR condus de un băimărean s-a răsturnat. Avea o concentrație de 0,94 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat (GALERIE FOTO)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Maramureșean ținut captiv de 4 ore și umilit de vameșii unguri la 80 km de Budapesta!!! Consulatul României știe dar nu are ce face

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.