Consumul de alcool înainte de a conduce o maşină asociat cu viteza generează un risc crescut de producere a unui accident. Când la toate acestea se adaugă şi lipsa permisului de conducere, şansele de a fi implicat în accident sunt foarte mari.

Ieri dimineaţă poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.J.109F în localitatea Rogoz.

Cercetările efectuate au stabilit că un tânăr de 17 ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a urcat la volanul unui autoturism, pe care l-a condus pe raza localităţii Rogoz. Datorită vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu autoturismul în şanţul din partea dreaptă a drumului. În urma impactului, un pasager de 21 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Tânărul care a condus autoturismul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 0.80 mg/l alcool în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.