Maramuresul IstoricRecomandate

NEATENŢIA UCIDE: Pieton neatent lovit mortal de o maşină la Borşa

Traversarea neregulamentară poate curma într-o clipă viaţa unui pieton. Un accident de circulaţie, produs aseară, la ora 22.25, pe strada A. I. Cuza din Borşa, vine să confirme acest aspect.

Verificările poliţiştilor au relevat că un bărbat de 38 de ani, domiciliat în Săcel, care conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul, iar la reintrarea pe banda iniţială de mers a acroşat un pieton, angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nemarcat sau semnalizat.

Impactul i-a fost fatal pietonului, în vârstă de 69 de ani. Corpul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările.

Poliţiştii recomandă pietonilor să traverseze strada numai pe la trecerile semnalizate sau pe la colţ de stradă şi doar după o temeinică asigurare. Când traversează prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate – este responsabilitatea lor să se asigure.

Este, de asemenea, foarte important să fie prudenţi pe vreme rea sau întuneric şi pentru a fi vizibili să poarte elemente reflectorizante.

Te-ar putea interesa si

DIN GELOZIE – Maramureșean, în vârstă de 24 ani, înjunghiat de fostul iubit al actualei lui iubite. Maramureșean și el

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT: Un autocar care mergea la Bucureşti, un camion şi un autoturism au fost implicate. Opt răniţi, unul grav (VIDEO/FOTO)

Vasile Dale

Preluare ACTUALMM.RO – Cum a reușit criminalul din Baia Mare să provoace un incendiu în sediul Poliției

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.