EvenimentMaramuresul Istoric

SEMNAL DE ALARMA: LA PRIMARIA BORSA, PRIN ACTE FALSE, SE INCEARCA INLATURAREA UNUI CONSILIER LOCAL INCOMOD

Despre scandalurile din Borsa am mai scris de nenumarate ori. Din pacate, acestea nu se mai sfarsesc acolo. De aceasta data va prezentam un alt scandal ce provine din interiorul Consiliului Local Borsa. Cu toate ca este un caz politic, nu putem sa nu tragem un semnal de alarma. Asta in conditiile in care este foate posibil ca acte false sa ajunga pe masa Prefectului de Maramures pentru a emite o hotarare de inlocuire a unui consilier local, incomod pentru administratia locala din Borsa.

Pe adresa noastra am primit mai multe documente prin care presedintele PRM Maramures, Marius Apostol, ne explica faptul ca zilele acestea se incearca din nou inlaturarea sa din Consiliul Local Borsa. Si asta pentru ca el n-ar mai fi presedinte al PRM Maramures. Lucru dovedit in sala de judecata ca nu este asa. „La Borsa, la alegerile din 2016 am reusit cu PRM sa castigam doi consilieri locali: eu si Viorel Fat. Problema e ca pe lista, la numarul 3, e ginerele lui Nutu Fonta, fost deputat de la UNPR, omul care in primavara acestui an, l-a agresat pe tatal meu. Eu sunt presedinte al PRM Maramures ales in luna mai a anului 2017 in cadrul conferintei judetene pentru o perioada de 4 ani.

In acest moment, la Borsa, eu cu celalalt consilier local al partidului, inclinam balanta si NU VOTAM LA COMANDA. Asa ca s-a gandit fostul deputat sa ma dea afara si sa-si puna ginerele consilier local si pe urma VICEPRIMAR. Ei incearca la nivel national, unde dupa moartea lui Vadim Tudor, a ramas presedinte interimar Adrian Popescu. Anul trecut, in noiembrie, s-a facut un congres care a fost respins de Tribunalul Bucuresti pe motiv ca s-a organizat nestatutar. Si eu l-am contestat la momentul respectiv. Victor Iovici, cel care a fost ales presedinte, a incercat sa isi faca birou permanent si sa il inregistreze la Tribunal, dar pana in prezent nu i s-a dat nicio sentinta favorabila. Toate dosarele i-au fost respinse. Doua la numar.  Fostul depustat a ajuns la Iovici, prin intermediul finului Gabriel Oprea si in 9 iulie a trimis o hartie prin care se semneaza ca presedinte interimar al PRM. Prin aceasta sustine ca am fost exclus din PRM. Am mers la Prefectul judetului Maramures, i-am aratat documentele, i-am atatat care e situatia lui Iovici in PRM – nu are nicio calitate in partid. A inteles si a inchis dosarul.

Acum, dupa ce am plecat in SUA, pe 1 septembrie a trimis aceleasi hartii doar cu alta data prin care cer acelasi lucru. Toate acestea sunt false. Acesteia ii cer prefectului sa semneze actul de incetare al mandatului meu de consilier la Borsa, pe niste hartii semnate in fals de o persoana care nu este recunoscuta de vreo instanta de judecata ca fiind presedinte PRM.

Eu am hartii semnate de Adrian Popescu , cel care apare in registrul partidelor politice ca președinte interimar , se poate vedea și tu pe site-ul Tribunalului Bucuresti la partide politice , numărul 10 . Presiunea mare e de la PSD , pentru ca Timis Sorin primarul de la Borsa are nevoie mare de cei doi consilieri PRM ca sa și facă majoritatea in consiliul local.

Interesul e mare , e vorba de multe terenuri care sunt scoase la vânzare și nu trec hotararile de vanzare fără votul a 2/3. Este vorba de niște terenuri care sunt prinse in niște proiecte viitoare și vrea sa le scoată din domeniul public  și sa le treacă in domeniul privat, deci oricum interesul e imens” a scris Marius Apostol, presedinte PRM Maramures.

REFERITOR LA ACEST SUBIECT ASTEPTAM REACTII SI DIN PARTEA ADMINISTRATIEI LOCALE BORSA, DAR SI DIN PARTEA PREFECTURII MARAMURES.

CITESTE SI:

EXPLICAŢII DESPRE O ŞTIRE FALSĂ: Marius Apostol este în continuare preşedintele filialei PRM Maramureş

Te-ar putea interesa si

LEORDINA: O maramureşeancă nervoasă a distrus totul în cale şi şi-a ameninţat şi soţul

Redactie

ANUNŢ CJSU: Fără petreceri de Revelion la restaurante. Aceste evenimente sunt ilegale

Redactie

Fost președinte al PSD Vișeul de sus, actual consilier județean Pro România, SUB LUPA DNA în mega-dosarul permiselor – A fost interceptat și filat alături de fostul șef Viorel Donciu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.