BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

BORSA – PIETROSUL RODNEI: A venit iarna la munte! Zăpadă, lapoviţă și vânt puternic în Maramureș (Video)

A venit iarna la munte! Un strat consistent de zăpadă s-a depus, miercuri, în Pasul Prislop din județul Maramureș. Pasul Prislop este trecătoarea cea mai înaltă din Carpații Orientali, fiind situat pe DN18, la o altitudine de 1416 m.

În zonă, vântul este puternic, în timp ce temperaturile sunt aproape de 0 grade.

Meteorologii ANM au anunțat pentru azi precipitații mixte în nordul Carpaţilor Orientali şi pe crestele Meridionalilor, rafalale de vânt ajungând până la 80…90 km/h.



Prognoza meteo pentru joi, 4 octombrie, anunță vreme răcoroasã, chiar rece în nordul şi în centrul ţãrii, iar noaptea în majoritatea regiunilor.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în Maramureş, Transilvania, Moldova şi la munte, unde izolat va ploua, iar la altitudini, în general, de peste 1500 m trecãtor vor fi şi precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului mai ales în nordul Moldovei şi în zona montanã înaltã unde vor fi viteze la rafalã de 50…70 km/h.

Potrivit meteorologilor, temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între -1 şi 10 grade, mai scãzute în depresiuni pânã spre -5 grade. Spre sfârşitul intervalului local se va forma brumã în nordul şi în centrul teritoriului, iar izolat, în zonele joase de relief va fi ceaţã. (Sursa text: Observator TV.ro)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – ACUZAȚII GRAVE LA SIGHETU MARMAȚIEI: O adolescentă susține că antrenorul de kickboxing i-ar fi făcut avansuri sexuale. Poliția confirmă că există un dosar de cercetare penală

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: INFERN LA POIENILE DE SUB MUNTE – Pădure de brad cuprinsă de foc, ziua s-a transformat în noapte

Vasile Dale

FOC LA SIGHET: Incendiu la o anexă de pe strada Izei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult