BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

INCENDIU / ACTUALIZARE: Foc la o gospodărie din Buzeşti. Ce spun pompierii (GALERIE FOTO)

Un incendiu puternic a fost semnalat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.00, la Buzeşti.

Focul a izbucnit la o gospodărie. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii militari din Fărcaşa, un echipaj SMURD şi pompierii civili din Fărcaşa.

Actualizare – comunicat ISU Maramureş

Astăzi dimineață, militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au lichidat un incendiu izbucnit la o magazie a unei locuințe din localitatea Buzești. Focul a mistuit magazia din lemn pe o suprafață de circa 100 metri pătrați.

Tot pompierii din Fărcașa au intervenit astăzi la un incendiu în localitatea Sîrbi, unde acoperișul unei case a luat foc. Au ars circa 50 metri pătrați de pod din lemn. În ambele incendii unde a intervenit Garda Fărcașa, pompierii militari au intervenit alături de pompierii voluntari.

Te-ar putea interesa si

Firma de curierat Fast Despatch Logistics LTD plătește 1600 lire lunar șoferilor care caută un loc de muncă serios și stabil

Redactie

EXCLUSIV: Cunoscut dezvoltator imobiliar din Baia Mare prins beat la volan. 0,53 în etilotest, refuz repetat de recoltare de probe biologice

Vasile Dale

VIDEO – FUG DIN CALEA RĂZBOIULUI: 1 mort și 3 ucraineni duși la spital după ce s-au rătăcit în Munţii Maramureşului unde zăpada măsoarp deja 70 cm (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.