Recomandate

ÎN ATENŢIA BĂIMĂRENILOR: Aluat de plăcinte, preparat cu bormașina şi lângă gunoaie la Castane 2018

O băimăreancă a filmat ieri imagini surprinzătoare în zona special amenajată pe Bd. Unirii în perioada Castanelor 2018. Un bărbat, probabil un angajat al standului alimentar,  amesteca de zor aluatul pentru plăcinte cu bormașina.

Mai mult, aluatul pentru plăcintele care urmau să fie vândute sutelor de băimăreni și nu numai (printre care și copii) a fost preparat chiar lângă locul în care se depozitează deșeurile menajere.



Băimăreanca, șocată de scena pe care a surprins-o, a publicat imaginile video pe rețeaua de socializare Facebook, unde au fost distribuite deja de sute de persoane.

sursa ActualMM

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Accident rutier în Baia Mare, pe str. Electrolizei

Vasile Dale

PROTEST PUBLIC: Grupul de Comunicare cu Jurnaliștii al Instituției Prefectului acaparată de spionii președintelui liberal al CJ Maramureș

Redactie

DIN GELOZIE – Maramureșean, în vârstă de 24 ani, înjunghiat de fostul iubit al actualei lui iubite. Maramureșean și el

Vasile Dale

1 mesaj

Andrei octombrie 5, 2018 at 2:59 pm

Pe langa asta, este INCREDIBIL unde s-a ajuns pentru a face BANI. La ce mizerii s-a ajuns. Si la ce hamisiti sunt compatriotii nostri maramureseni si satmareni (80% sunt de prin zona + 10% Harghita/Covansa cu Kurtos Kalacs + 10% de prin Giurgiu…)

Am vorbit cu un domn din Salaj (calatorind cu el pe tren) si a spus ca asa productie (buna) de struguri nu a mai fost din anii ’80 (lucru confirmat de mai multe persoane).

Daca in pietele din Bucuresti, chiar si in unele supermarketuri din BM pretul strugurilor este unul decent, chiar f bun: (3-4 lei/kg), este JAF ce se intampla la castane:

– 10 lei litrul de must ?! In conditiile in care in anii trecuti, era undeva la 6-7 lei/L. Scumpire inexplicabila (dat fiindca materia prima s-a ieftinit + e din belsug). Pretul in Bucuresti: 5-7 lei (MAXIM 8 lei). Pe soiuri. Stau cu tonele de butoaie. 5 lei mustul alb, 6-7 lei mustul rosu din toate soiurile posibile si imposibile de struguri.

– Printre altele, uleiul, faina,etc. sunt la preturi extrem de bune in market-uri: 3.5 lei/L, 2lei/kg. Am ajuns sa avem hamsii la 8 lei / 100g !? Fata de 4-5 lei anii trecuti….

– Castanele, 20 de lei kg (nefacute) – nu stiu cum sta productia. 5 lei 100g prajite ….

Cert e ca in Baia Mare prost sa fii sa muncesti pe bune. Luam din Metro cu 2 lei si vindem de 5 ori mai scump la prostii care se multumesc sa stea „la videre pe terasa” … Asta e business ?

Inca o data va spun, nu m-ar deranja sa fie 40 de lei /100g de castane sau 50 de lei L de must ATUNCI CAND, raportat la materia prima, se explica pretul (sa zicem 20 de lei kg/struguri).

Hamisiti, hamisiti, hamisiti, bani, bani, bani … dar cat timp exista cerere, felicitari! (lor)

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult