Important

TESTĂRI GRATUITE ÎN WEEKEND: Simulatoare de accidente rutiere la Baia Mare

Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare împreună Rotaract Baia Mare T.E.A.M. organizează în acest week-end un eveniment care îşi propune să atragă atenţia asupra adecvării vitezei şi importanţei utilizării centurii de siguranţă.

Participanţii îşi vor putea testa reacţiile corpului în momentul unui impact la o viteză de aproximativ 30 km/h. Acest lucru va fi posibil prin intermediul a două simulatoare de accidente rutiere, puse la dispoziţia doritorilor de clubul Rotaract Baia Mare, în cadrul proiectului „Condu prudent, alege viaţa!” Efectele testului sunt similare cu cele produse de impactul resimţit în cadrul unui accident rutier real, astfel că persoanele care vor testa simulatorul vor avea ocazia să simtă „pe viu” urmările implicării unui accident rutier.

Toţi „cei care vor să-şi testeze limitele” sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică, între orele 12.00 – 18.00, pe Aleea Şcolii, în parcarea Serviciului Permise Auto şi Înmatriculări, din municipiul Baia Mare.

20 vitezomani sancţionaţi ieri de poliţiştii din Şomcuta Mare

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Şomcuta Mare au acţionat cu aparatura radar din dotare pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive. Din cei 40 de şoferi opriţi pentru control, jumătate au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză. Alte nouă sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri rutiere.
Valoarea amenzilor aplicate pentru cele 29 de sancţiuni a fost de aproximativ 18.000 de lei. În trei cazuri au fost reţinute permisele de conducere.
Nu uitaţi că viaţa este cea mai importantă! Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic sunt cauze principale ale accidentelor de circulaţie! Nu uitaţi că aveţi responsabilitate atât faţă de viaţa dumneavoastră cât şi faţă de vieţile celorlalţi participanţi la trafic!

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII: Evaziune fiscală de 450.000 euro descoperită de poliţiştii de la economic din Maramureş

Redactie

EXCLUSIV: INCREDIBIL – Cursa Baia Mare – Londra A FOST ANULATĂ!!!!! Englezii nu AU APROBAT CURSA (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Reacţia unui scoţian care a ajuns la Festivalul Medieval de la Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.