BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ARESTAT PREVENTIV: Un sighetean va petrece 30 de zile după gratii pentru înjunghierea sotiei si soacrei din Botiza

foto http://gazetadebistrita.ro/

Un sighetean a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 6 octombrie, pentru că a înjunghiat doi soţi din Botiza după ce le-a pătruns în locuinţă.

„Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 40/DL/06.10.2018, pronunţată în dosarul nr. 2018/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 6 octombrie 2018 până la 4 noiembrie 2018 inclusiv, a inculpatului P.M.R., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Mun. Sighetu Marmaţiei, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, prev. de art. 224 alin. 1 şi 2 Cod penal, lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin. 2 Cod penal şi tentativă la omor prev. de art. 32 raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 199 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, fapte pedepsite cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, 6 luni la 5 ani, respectiv 10 la 20 ani şi interzicerea unor drepturi.

Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că inculpatul, la data de 4 octombrie 2018, în jurul orei 21.00-21.30, a pătruns, înarmat cu un cuţit, în locuinţa persoanei vătămate C.I. din localitatea Botiza, fără consimţământul acesteia, şi i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona şoldului drept, cauzându-i o plagă care a necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, cu acelaşi cuţit, i-a aplicat persoanei vătămate P.M., soţia inculpatului, o lovitură în zona toracelui stâng, cauzându-i leziuni traumatice ce i-au pus în primejdie viaţa. Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş”, transmit reprezentanţii Tribunalului Maramureş.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: 11 percheziții în Sighet, Șomcuta Mare, Bocicoiu Mare, Tisa și Crăciunești. S-au confiscat țigari de contrabandă, bani și mașini

Vasile Dale

EXCLUSIV: DUPĂ MOISEI, o altă familie FERNEZIU (BAIA MARE) și-a înmormântat mama cu alai sub ochii polițiștilor (galerie foto)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Captură impresionantă de droguri în Valea Chioarului! Doi sălăjeni prinși în trafic după ce le-ar fi cumpărat de la un chef

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.