BREAKING NEWSRecomandate

PROTECŢIA CONSUMATORILOR ÎN ACŢIUNE: Comerciantul care a amestecat aluatul pentru plăcinte cu bormașina a fost amendat cu 30.000 de lei

În urmă cu câteva zile circula în mediul online un film realizat de o băimăreancă în care un bărbat, probabil un angajat al standului alimentar,  amesteca de zor aluatul pentru plăcinte cu bormașina.

Referitor la acest aspect, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş a remis presei un comunicat: „Ca urmare a vizualizării imaginilor distribuite în mediul online, surprinse cu ocazia desfăşurării Festivalului Castanelor 2018, organizat în centrul municipiului Baia Mare, reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş au iniţiat o acţiune de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în domeniul protecţiei consumatorilor, la operatorul economic care în data de 04.10. 2018 a fost filmat prestând servicii de alimentaţie publică în condiţii improprii.

Având în vedere cele menţionare anterior, operatorului economic i s-a încheiat un proces verbal de constatare a contravenţiei, acesta fiind sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 30.000 de lei pentru prestarea serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea sau securitatea consumatorilor, fiind dispusă măsura opririi temporare a prestării serviciului de alimentaţie publică, până la remedierea deficienţelor.
Menţionăm că, în vederea verificării respectării măsurilor dispuse prin procesul verbal, echipa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş a efectuat la operatorul economic un recontrol ulterior, constatând remedierea deficienţelor”.

CITESTE SI:

ÎN ATENŢIA BĂIMĂRENILOR: Aluat de plăcinte, preparat cu bormașina şi lângă gunoaie la Castane 2018

Te-ar putea interesa si

MÂNĂ CRIMINALĂ LA BORȘA: Un microbuz și un autoturism au fost incendiate. Proprietarul – disperat

Vasile Dale

GOANA DUPĂ LIKE-URI POATE DĂUNA LIBERTĂŢII: Un băisprian s-a pozat în haine de poliţist

Redactie

ACTUALIZARE / INCA O TRAGEDIE IN TARA LAPUSULUI: ELECTRICIAN ELECTROCUTAT MORTAL LA ROHIA. BARBATUL AVEA 42 DE ANI, TATA A DOI COPII

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.