Important

BAIA SPRIE: A furat materiale pentru instalaţii de gaz şi scule electrice din mai multe locuinţe

Activităţile specifice de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Baia Sprie cu privire la mai multe furturi din locuinţă sesizate au dus la identificarea unui tânăr din oraş bănuit de comiterea lor.


În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că tânărul, de 25 de ani, ar fi pătruns prin escaladarea geamurilor sau prin forţarea geamurilor lăsate rabatate în mai multe imobile situate pe raza oraşului, unele aflate în construcţie, de unde a sustras materiale pentru instalaţii de gaz, scule electrice precum şi alte bunuri.

Poliţiştii au recuperat peste 50% din bunurile sustrase şi le-au restituit părţilor vătămate. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse măsuri legale.Te-ar putea interesa si

ALCOOLUL LA VOLAN: Un bărbat din Vişeu de Sus, prins de poliţişti băut la volan

Vasile Dale

GAVRA BOGDĂNEL: ”În 27 septembrie este important să votăm. Un drept, dar și o obligație pentru fiecare dintre noi. Din respect pentru Baia Mare și băimăreni”

Redactie

GALERIE FOTO: Poliţiştii şi copiii din Baia Mare şi Seini, distracţie de 1 iunie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult