Eveniment

OCNA ŞUGATAG. ALCOOLUL LA VOLAN ŞI URMĂRILE SALE: Un tânăr din Botoşani băut s-a izbit cu maşina de un copac, apoi s-a răsturnat

În seara zilei de marţi, 9 octombrie, două persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit frontal de un copac şi apoi s-a răsturnat. Cum a fost posibil aşa ceva? Răspunsul l-a dat aparatul etilotest.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 23.00, la ieşire din localitatea Ocna Şugatag.

Activităţile de cercetare efectuate de poliţişti au relevat că un tânăr de 27 ani,din judeţul Botoşani, care conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă uşoară la stânga, a părăsit partea carosabilă, s-a izbit frontal de un copac iar  apoi s-a răsturnat.

Şoferul şi un pasager au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

SURSE. SINUCIDEREA DE PE TRAIAN: Fratele cel mic ar fi încercat să îl salveze pe cel mare de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor (FOTO ŞOCANT)

Vasile Dale

PE LINIA 8: Şoferul autobuzului a uitat ușa deschisă. Viaţa călătorilor pusă în pericol (VIDEO)

Vasile Dale

INCIDENT DEOSEBIT DE GRAV ÎN BAIA MARE: O maşină s-a făcut scrum în cartierul Săsar (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.