BREAKING NEWSRecomandate

TRAGEDIE: Un bărbat din Poienile de Sub Munte şi-a luat viaţa prin spânzurare

Ca urmare a solicitării de informaţii privind incidentul petrecut la Poienile de Sub Munte, unde un bărbat şi-a luat viaţa, IPJ Maramureş a transmis către site-ul vasiledale.ro următorul răspuns:

„La data de 04 octombrie, la ora 20.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la decesul unui bărbat domiciliat în Poienile de sub Munte. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus”.

 

Te-ar putea interesa si

ZONĂ RĂU FAMATĂ: LE E FRICĂ SĂ ÎȘI LASE COPIII LA JOACĂ – Cartierul Hatvan plin de drogați și bețivi violenți în stradă (FOTO CITITORI EXCLUSIV)

Vasile Dale

DECIZIE DEFINITIVĂ LA CURTEA DE APEL CLUJ: Horia Chiș (în 2018 era directorul Penitenciarului Baia Mare) a pierdut definitiv procesul intentat jurnalistului Vasile Dale

Vasile Dale

CUM SĂ AI CUN COPIL ÎNCREZĂTOR, DEPARTE DE TRAUMELE BULINGULUI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.