BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DROGUL „ZOMBIE” SI IN BAIA MARE: TREI TINERI INCONSTIENTI PE STRADA ELECTROLIZEI. JURNALISTII AU ALERTAT POLITIA (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Am tot scris in ultimele zile despre drogul care loveste Romania de ceva vreme. Zeci de tineri ce par a fi paralizati au socat o tara intreaga. S-a intamplat la Campia Turzii, la Turda, la Constanta, la Galati. Iar acum si in Baia Mare!

Astazi in jurul orei 14.30 un cititor ne-a trimis imagini video cutremuratoare. Trei tineri rezemati de gardul imobilului cu numarul 10 de pe strada Electrolizei pareau inconstienti si habar nu aveau pe ce lume sunt.

Pe inregistrare se aude cum un baimarean intreaba daca au consumat drogurile Zoombie. Insa acestia nici nu pot raspunde, fiind probabil sub euforia substantelor.

Imediat dupa primirea imaginilor noi am contatat IPJ Maramures. Le-am furnizat imaginile foto si video in speranta ca tinerii vor fi ajutati, iar dealerii de droguri vor fi prinsi in cel mai scurt timp.

Mentionam faptul ca imaginile video le vom publica abia dupa ce identitatea tinerilor va fi protejata prin editare!

CITESTE SI:

IN MARAMURES NE ASCUNDEM DUPA DEGET: Fenomenul „Zombie” în România: Ce au consumat de fapt tinerii filmaţi în agonie pe străzi, în mai multe orașe din ţară (Video)

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT TERIBIL IN PASUL PRISLOP: SOFERUL ESTE IN COMA. FAMILIA CREDE CA UN ALT SOFER I-AR FI TAIAT CALEA (FOTOGRAFII SOCANTE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – ACCIDENT LIVE: Avem imaginile impactului teribil dintre un microbuz și un autoturism. 7 oameni răniți la Groși

Vasile Dale

ACTUALIZARE / DIN SENIN #REZIST(AM)? VLOGGERUL ZMENTA STRANS DE GAT PE O TERASA DIN BAIA MARE. CINE E AUTORUL? AGRESORUL S-A ALES CU DOSAR PENAL (FOTO PREMIERA)

Vasile Dale

1 mesaj

DROGUL ZOOMBIE din nou pe străzile din Baia Mare. Tânăr cu mișcări incoerente pe strada Electrolizei – Stiri din Maramures martie 30, 2024 at 6:07 pm

[…] DROGUL „ZOMBIE” SI IN BAIA MARE: TREI TINERI INCONSTIENTI PE STRADA ELECTROLIZEI. JURNAL… baia maredrogmaramureșpoliția baia marestiri baia marestiri maramureszoombieDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.