Important

MUZEUL JUDEȚEAN DE ISTORIE ȘI ARHEOLOGIE MARAMUREȘ: Copiii, interesaţi de activitaţile programului educațional Muzeul Viu

În săptămâna 15-19 octombrie Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș
a primit vizita a 161 de copii care au participat la programul educațional Muzeul Viu.


Printre vizitatori s-au aflat preșcolarii de la Grădinița de Artă din Baia Mare, grupele mari A și B, coordonate de educatoarele Floroiu Georgeta, Sava Lidia, Rodica Moldovan și Onea Dorița, elevii clasei a V-a B ai școlii gimnaziale „Dr. Victor Babeș” din Baia Mare, împreună cu profesoara Babiciu Silvia, clasa a VI-a de la Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” împreună cu diriginta Cadar Maria și profesoara Manu Rodica.



De asemenea, au fost interesaţi de Muzeul Viu copiii de la Grădinița „Genesis” din satul Săsar, comuna Recea, preșcolarii din grupa mare împreună cu educatoarea Rusz Daniela, elevii din clasele a II-a B și a III-B de la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir”, însoțiți de învățătoarele Cosma Dana și Ioana Zubașcu, copiii din clasa a II-a A, de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, însoțiți de învățătoarele Selek Vanda și Onișe Natalia.

Micilor vizitatori li s-a prezentat Expoziția de Arheologie, după care au putut viziona o serie de filmulețe și imagini privind viața oamenilor din preistorie, despre vânătoare și alte activități. Odată ce și-au însușit cunoștințele, micuții artiști au fost îndrumați sa-și realizeze propriul mamut și să modeleze vase din lut în cadrul atelierelor ce au însoțit aceste activități.

Te-ar putea interesa si

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ. Cod galben de vânt şi viscol până vineri

Redactie

Cum să transformi retururile și produsele schimbate în oportunități de vânzare

Vasile Dale

ALEGERI PARLAMENTARE: Cum votează pacienţii internaţi în spitale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult