BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

PROTECTIA CONSUMATORILOR, DSV SI DSP DORM: METODE SOCANTE DE TRANSPORT A PORCILOR IN MACELARII LA SIGHETU MARMATIEI (GALERIE FOTO EXCLUSIV CITITORI)

Pe adresa de email [email protected] am primit o serie de fotografii realizate la Sighetu Marmatiei in mai multe zile. In acestea, un cititor ne-a prezentat modul de-a dreptul socant in care carnea de porc transata este transportata in mai multe macelarii din Sighetu Marmatiei.

Fotografiile au fost insotite si de cateva informatii referitoare la ce se intampla in zona respectiva. Deocamdata nu dam numele macelariile deoarece cititorul nostru sustine ca a facut nenumarate sesizari la Protectia Consumatorilor, insa fara niciun rezultat. Transportul carcaselor de porc proaspat transate se desfasoare in acelasi mod.

In fotografii se vede clar cum carcasele de porc sunt transportate in autoutilitare direct pe podea (in unele fotografii se foloseste nailon), soferii urca in vehicul fara papuci de protectie macar, angajatii macelariilor pun carcarsele pe umar si pun direct mainile fara manusi pe produs.

„Vă trimit mai multe imagini , de la Măcelăria (….) din Sighet și la etajul clădirii sunt locuințe, unde se tranșează aceste carcase de vita și porc, ca la un abator. Se aude sus în locuita. Vedeți in ce condiții sunt transportate , direct de pe grătarul de lemn sau de pe podeaua masinii..! Vreau sa va spun ca aceste măcelării din Sighet , sunt ale lui unor importanti lideri politici, judeteni si locali. Am o groază de poze și am făcut sesizări la Protecția Consumatorului și nici o măsură nu au luat! Dar totuși, am vrut sa va pun în tema cu acești indivizi periculoși, care sunt de temut în oras ca ei sunt la putere. Mai mult, în curtea interioara, după peretele interior a măcelăriei, mișună șobolanii. In vara am filmat o familie de șobolani cu șapte pui. Acum caut cui am trimis filmuletul, ca am șters multe dintre poze și filmulete, ca să vi le trimit și dumneavoastră! Vă dați seama! Cum e posibil sa transporte carcasele de porc chiar asa, să defileze cu ele în cârcă pe sosea, printre mașini?! Vă mulțumesc anticipat și dacă doriți o sa va mai trimit poze și filmulete, cu ce se petrece în orașul unde se agata harta în Cuiu’ primarului!!!” este mesajul care a insotit fotografiile.

Asteptam pe adresa noastra de email si puncte de vedere de la institutiile abilitate referitoare la aceste aspecte sesizate de cititorul nostru.

CITESTE SI:

https://www.vasiledale.ro/2018/10/23/a-ajuns-in-maramures-suspiciune-de-pesta-porcina-africana-la-ieud-mii-de-turisti-dar-si-craciun-in-maramures-in-pericol/

Te-ar putea interesa si

TRIBUNALUL A DECIS: Criminalul de pe Gării, arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

MODEL DE ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ LOCALĂ. Interviu cu Marius Grad, viceprimarul orașului Vișeu de Sus

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Două accidente produse pe etapa de la Codru Butesii de la Raliul Maramureșului. Intervine elicopterul SMURD și descarcerarea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.