BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

BILANŢUL POLIŢIŞTILOR DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂŢII ECONOMICE: Sancţiuni de 36.000 de lei şi mărfuri confiscate de 11.000 de lei în Baia Mare, Vişeu de Sus, Borşa şi Târgu Lăpuş

Bilanţ substanţial al poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma unor acţiuni desfăşurate pe parcursul a două zile: 26 infracţiuni, sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.000 de lei şi mărfuri în valoare de aproximativ 11.000 de lei confiscate.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice organizează şi desfăşoară constant activităţi de protejare a populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. În perioada 24 – 25 octombrie a.c., poliţiştii au verificat aproape 50 societăţi comerciale şi persoane fizice, pe raza municipiului Baia Mare, Vişeu de Sus, Borşa şi Târgu Lăpuş.

Din cele 26 de infracţiuni constatate, 24 au fost la Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice iar 2 de contrabandă cu ţigări. Totodată, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru abateri de le Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Amenzile aplicate au fost în valoare de 36.000 de lei.

Mai multe obiecte vestimentare, încălţăminte, ţigări de contrabandă dar şi legume, produse de panificaţie şi produse alimentare expirate, ce urmau a fi comercializate, au fost indisponibilizate de poliţişti.

În continuare, sub coordonarea procurorilor de caz, poliţiştii efectuează activităţi de cercetare şi documentare, în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate în comiterea infracţiunilor constatate.

Te-ar putea interesa si

LEORDINA: O maramureşeancă nervoasă a distrus totul în cale şi şi-a ameninţat şi soţul

Redactie

TERORIZATI IN NOAPTEA DE CRACIUN: MAI MULTI INDIVIZI CU CAGULE AU ATACAT O FAMILIE DIN MOISEI SPARGAND USA DE LA IMOBIL (EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

ÎL CUNOAŞTE CINEVA? Surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura produse cosmetice dintr-un magazin din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.