BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

PERCHEZIŢII DOMICILIARE: Poliţiştii au descins la locuinţele celor trei tineri din Poienile de Sub Munte care au furat bani şi medicamente dintr-o farmacie. Ei au la activ mai multe furturi

Cei doi tineri din Poienile de sub Munte, depistaţi de poliţişti şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au sustras sume importante de bani dintr-o farmacie din localitate, s-au dovedit a fi „calificaţi” în mai multe furturi. Documentând activitatea lor infracţională, poliţiştii de investigaţii criminale au descoperit că aceştia aveau preocupări infracţionale mai ample.

Cercetările efectuate până în acest moment au relevat că cei doi tineri ar fi sustras bani şi bunuri din mai multe imobile cum ar fi locuinţe, societăţi comerciale şi unităţi administrative, toate situate pe raza comunei Poienile de sub Munte.

Ieri, 25 octombrie, în cadrul cercetărilor penale efectuate, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele celor doi. Astfel, poliţiştii au găsit la locuinţele acestora sume importante de bani, mai multe bunuri electronice, produse alimentare, băuturi alcoolice precum şi altele, provenite din activitatea infracţională.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit recuperarea în proporţie de 90% a sumelor de bani sustrase din farmacie. Celelalte bunuri găsite au fost ridicate de poliţişti şi urmează a fi restituite părţilor vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Hand to hand fighting – Află rezultatele obținute de sportivii de la CSO Borșa

Vasile Dale

Un șofer a fost arestat preventiv după ce a fost prins de două ori beat criță la volan. 1,21 g/l respectiv 2,56 g/l alcool pur în sânge avea bărbatul

Vasile Dale

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BAIA MARE: Trei pacienți au primit o nouă viață în urma unei prelevări de organe

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.