BREAKING NEWSEveniment

IMPACT VIOLENT: Accident grav cu cinci răniţi şi trei maşini avariate lângă Gherla. SOFERUL VINOVAT S-A SPANZURAT (FOTO, VIDEO)

Un accident grav de circulaţie a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe DN1C între Gherla şi Livada. La faţa locului intervin mai multe echipaje medicale, pompierii şi poliţiştii.

Traficul este blocat complet.

Din primele informaţii de la faţa locului, se pare că în accident ar fi implicate trei autoturisme şi un autotren.



În urma impactului, cinci persoane au fost rănite.

De vină pentru producerea accidentului ar fi conducătorul autotrenului care a lovit din spate un autoturism.

ACTUALIZARE

Şoferul autotrenului care ar fi provocat accidentul rutier de aseară a fost găsit spânzurat în această dimineaţă. Bărbatul din Dej în vârstă de 51 de ani a fost găsit fără suflare pe raza localităţii Buneşti.

ACTUALIZARE IPJ Cluj:

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus.

Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital”, transmite IPJ Cluj.

Acesta a fost proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o altă maşină.

sursa gherleanul.ro

 

Te-ar putea interesa si

URMĂRIT INTERNAŢIONAL PENTRU EVADARE DIN AUSTRIA: Sighetean căutat de autorităţile române, austriece şi ungare, depistat de poliţiştii clujeni

Redactie

VIDEO / TRAGEDIE LA VIŞEU DE SUS: Un bărbat murit după ce a căzut de la 4 metri dintr-un prun (ACTUALIZARE)

Redactie

ACCIDENTE LA ȘOMCUTA MARE ȘI SATU NOU DE SUS: Doi oameni răniți. O mie de șoferi au fost amendați de polițiștii rutieri în doar o săptămână (FOTO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult