BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DIN CE ÎN CE MAI GRAV: Drogul „zombie” continuă să facă ravagii în Baia Mare (FOTO, VIDEO)

Noi imagini șocante surprinse în Baia Mare. În urmă cu câteva zile, drogul „zombie” a fost confirmat în orașul nostru după ce trei tineri au fost filmați pe strada Electrolizei vegetând pe marginea unui gard.

De data aceasta, alți doi tineri au fost surprinși de un trecător după ce ar fi consumat substanța interzisă care face ravagii în Europa, scrie ActualMM.

În imaginile surprinse într-un parc de lângă Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” se vede cum cei doi tineri sunt total rupți de realitate, mișcându-se anormal și speriind lumea care are nenorocul de a trece pe lângă aceștia.

Cititorul ActualMM a precizat că persoanele din imagini vin aproape în fiecare zi în acel parc și se droghează cu substanța care îi transformă în „zombie”. Mai mult, povestește cititorul nostru, aceștia devin recalcitranți și chiar violenți cu persoanele care le atrag atenția.

Cazul este cu atât mai grav cu cât locul în care cei doi consumă stupefiantele într-un parc aflat la mică distanță de o școală și frecventat de copii, mai scrie ActualMM.

Despre substanța care acaparează încet România, dar și întreaga Europă, se știe că este produsă în China și Taiwan. Potrivit autorităților, drogul este extrem de puternic – de 15 ori mai puternic decât cocaina și de 20 de ori mai ieftin, fiind practic la îndemâna oricui. De asemenea, fiind o substanță foarte puternică, chiar și o doză din drogul „zombie” poate fi mortală.

https://youtu.be/f4sNMIU-ChU

Sursa info şi foto ActualMM

citeşte şi

DROGUL „ZOMBIE” SI IN BAIA MARE: TREI TINERI INCONSTIENTI PE STRADA ELECTROLIZEI. JURNALISTII AU ALERTAT POLITIA (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Conducere cu alcoolemie și fără permis la Sarasău, acțiune a polițiștilor maramureșeni în cooperare cu RAR

Redactie

EXCLUSIV: Colonel Florişteanu a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de agresiune sexuală

Redactie

Investiţie absurdă: Un centru turistic din Ariniș, care a costat 100.000 de euro, a ajuns, de nevoie, centru pentru evidenţa persoanelor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.