BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IMAGINI VIDEO INCREDIBILE: Vezi cum au fugit doi tineri după o razie a poliţiştilor din Baia Mare pentru combaterea prostituţiei (FOTO/VIDEO)

Ieri, 30 octombrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au organizat o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei pe raza municipiului. Poliţiştii au efectuat verificări şi controale în cinci locaţii cu potenţial criminogen.


Astfel, nouă persoane, care aveau postate anunţuri la rubrica matrimoniale cu scopul de a atrage bărbaţi în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra unor sume de bani sau foloase materiale, au fost identificate de poliţişti.

Toate acestea au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 4.500 lei.

Un cititor a trimis imagini senzationale colegilor de la JurnalMM.ro. Cand au ajuns politistii la usa unde femeile intretineau relatii sexuale contra cost, doi tineri au iesit pe geam si au sarit de pe aparatele de aer conditionat in spatele blocului. Cei doi au fost filmati de oamenii care stateau in zona si intrebati ce cautau tinerii nu au raspuns, dand bir cu fugitii.

Te-ar putea interesa si

AM AVUT DREPTATE: Baia Mare, Băseşti, Cicârlău, Săcălăşeni, masca obligatorie, şcolile exclusiv online

Redactie

AUDIAT: Bărbatul-pericol din Sighet, în vizorul poliţiştilor

Vasile Dale

Patru incendii lichidate de pompierii maramureșeni

Redactie

1 mesaj

dan octombrie 31, 2018 at 5:48 pm

Vai de capul lor, cei 2 baieti fug de politie dupa ce au facut sex contra cost! Rau au ajuns, sa plateasca prostituate pentru a-si satisface nevoile animalice….. !!!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.