Maramuresul Istoric

LUCRU DE MÂNTUIALĂ: Decantor de colectare a apei pluviale și o bornă kilometrică, în fața porții unui sighetean

În scurt timp se va celebra Centenarul de când se tot reabilitează DN 18 Baia Sprie – Sighet. Lucrările cunosc două viteze: foarte încet și pe loc. Pe lângă acest aspect, mai intervine și câte un „Dorel” care le face viața amară cetățenilor care locuiesc în aliniament cu DN 18, scrie saighet247.

Este și cazul unui sighetean de pe strada Lazul Baciului din localitate (aliniament cu DN 18) care s-a trezit că nu mai are acces în propria curte, iar poarta sa rămâne strict cu rol decorativ. Muncitorii, luând planurile drumului, au măsurat cu ruleta strâmbă din dotare și au decis că un canal colector de apă pluvială și o bornă kilometrică musai trebuie montată fix în fața porții concitadinului nostru. Zis și făcut, după principiul „Noi muncim, noi nu gândim!”.

Luați la întrebări de proprietarul casei, muncitorii au ridicat din umeri, spunând că „așa apare în proiect”!

Sigheteanul a declarat pentru Sighet 247 că va face plângeri la Poliție și la CNAIR pentru a i se debloca accesul în propria curte. Ce vor decide „Doreii” de la drumuri, rămâne de văzut.

sursa sighet247

Te-ar putea interesa si

PAGUBE: Electrica a lucrat non-stop pentru realimentarea cu energie a gospodăriilor din 25 localități maramureșene

Vasile Dale

FOTO: VIȘEU DE JOS – A lovit un podeț și s-a răsturnat pe capotă. Un tânăr a rămas încarcerat

Redactie

A PLECAT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI: Un tânăr din Ieud s-a oprit cu mașina într-un stâlp. Pasagerul a ajuns a doua zi la spital

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.