BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

A BLOCAT O IESIRE: POLITIA LOCALA A INTERVENIT SI VERIFICANDU-L AU AFLAT CA AVEA PERMISUL SUSPENDAT

In cursul diminetii de astazi, un echipaj al Politiei Locale Baia Mare aflandu-se in serviciul de patrulare au fost sesizati  ca un autoturism marca Opel, inmatriculat in judetul Maramures, blocheaza iesirea dintr-o parcare publica. 

Echipajul Politiei Locale a ajuns pe strada Izvoarele iar la fata locului acestia au constatat ca faptele sesizate se adeveresc.

In timp ce politistii locali se aflau la fata locului, la autoturismul respectiv a venit o pesoana care s-a prezentat a fi soferul autoturismului. Acesta a fost rugat sa se legitimeze. Apoi acesta s-a urcat la volanul autoturismului si a efectuat manevra de mers inapoi deblocat iesirea din parcare a unui autoturism marca Renault.

In momentul in care s-a identificat soferul autoturismul Openl in baza de date in vederea sanctionarii contraventionale conform HCL 223/2013, politistii locali au constatat ca acesta figura fara drept de conducere pe drumurile publice.

Drept urmare barbatul din Somcuta Mare, cu domiciliul in Baia Mare, in varsta de 44 ani a fost predat unui echipaj al Politiei Rutiere Baia Mare pentru continuarea cercetarilor pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice avand suspendat acest drept.

Te-ar putea interesa si

O băimareancă a căzut după ce s-a cocoţat pe un dulap

Redactie

ÎNCĂ O PERFORMANȚĂ: Maramureșeanii Adrian Lupșe și Răzvan Ionuțaș, pe podiumul Cupei României de Skandenberg

Vasile Dale

BRACONAJ: ARME ŞI CARTUŞE DE VÂNĂTOARE ILEGAL DEŢINUTE CONFISCATE DE POLIŢIE LA DRAGOMIREŞTI (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.