BREAKING NEWSEveniment

ALERTĂ PE GEORGE COȘBUC – Scurgere de gaze într-un apartament (Video)

Pompierii maramureșeni dar și cei de la firma de distribuție a gazului au intrat în alertă aseară, în jurul orei 20:00.
Un apel la 112 a anunțat faptul că, în apartamentul unui bloc situat pe strada George Coșbuc din Baia Mare ar exista o scurgere de gaze. Martorii aflați la fața locului au declarat că au fost efectuate lucrări la centrala termică a apartamentului.

Pompierii ajunși la fața locului au acționat imediat pentru înlăturarea pericolului. În aceste momente se fac cercetări și se asigură perimetrul.

ACTUALIZARE

Conform ISU Maramures, în jurul orei 18.45, a fost sesizat miros de gaz în preajma unui bloc situat pe strada George Coşbuc din Baia Mare. Mergând pe fir, s-a aflat că acesta provine din interiorul unui apartament în care s-a lucrat la centrala termică. Pompierii au fost solicitaţi să deblocheze uşa, pentru a face loc echipajelor de la operatorul de distribuţie. Aceştia au remediat situaţia, timp în care militarii au fost prezenţi la faţa locului pentru asigurarea masurilor PSI.

Incendiu violent la Miresu Mare dar si la Sighet
Apoi, la ora 20.25, un incendiu a fost semnalat pe strada Valea Cufundoasă din Sighetu Marmaţiei. O lemnărie a fost cuprinsă de flăcări. La intervenţie, s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, respectiv, conform procedurii, unul de prim ajutor. În total, a ars un metru ster de lemne. Intervenţia s-a finalizat în aproximativ jumătate de oră. Situaţia a fost ceva mai gravă în Şomcuta Mare, pe strada Făgeţel. O casă de locuit şi câteva anexe gospodăreşti au fost cuprinse de flăcări. Trei autospeciale ale ISU Maramureş şi una a SVSU Mireşu Mare s-au deplasat la faţa locului. În total, au ars 210 metri pătraţi de acoperiş şi magazie, respectiv bunuri aflate în interior. Intervenţia a durat aproape trei ore, însă, în cele din urmă, focul a fost lichidat.

Te-ar putea interesa si

Pericol de avalanșe în Munții Rodnei. Există riscul de declanșări spontane

Vasile Dale

ACCIDENTE: DOI SOFERI AU AJUNS CU MASINILE PRIN SANTURI IN BAIA MARE SI BORSA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Florin Cîțu: Susțin planul ambițios de investiții pentru județul Maramureș (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.