BREAKING NEWSRecomandate

PERICOL DE MOARTE: COPIII ISI PUN VIATA IN PERICOL PE MALUL SASARULUI DIN BAIA MARE. VEZI DE CE (GALERIE FOTO)

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis cateva fotografii surprinse pe malul Sasarului din municipiul Baia Mare, in zona podului Culturii. 

Copiii baimarenilor nesupravegheati isi pun pur si simplu viata in pericol. De ce? Si din vina parintilor ca nu ii supravegheaza, dar si din vina autoritatilor. Acestea din urma au efectuat lucrari de reabilitare si regularizare a raului Sasar, iar in zona podurilor au pus o scara care duce in albia raului.

„Pur si simplu scara respectiva nu are nicio protectie. Oricice poate cobori acolo. De altfel, astazi doua fetite de 6-7 ani anisori au coborat in albia raului Sasar pe scara respectiva. Oricand puteau aluneca si puteau sa cada sau mai grav puteau intra in rau si cine stie ce se putea intampla.

Oare nimeni nu a vazut cum oricine are acces la scarile respective? Chiar nu se poate face nimic in acest sens? Trebuie sa se produca vreo tragedie ca sa putem lua masuri. Nu spune ca lucrarile nu au fost necesare. Dar trebuie toate facute cu cap! Doamne fereste de vreo evacuare accidentala de la vreo mina sa vina debit mare de apa iar copiii sa fie coborati in albia raului” ne-a scris cititorul nostru.

Daca ati surprins imagini foto sau video care pot deveni o stire le asteptam la adresa de email: [email protected] sau ni le puteti trimite pe pagina de facebook.

 

Te-ar putea interesa si

TREI MOTIVE SĂ ALEGI ȘTRANDUL TĂȘNAD CA DESTINAȚIE DE CONCEDIU ÎN ACEASTĂ VARĂ

Vasile Dale

FOTO: Doi iubiţi unguri pe o motocicletă, loviţi de o cisternă pe DN19

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Dacă recunoașteți bărbatul care a furat bicicleta vă rugăm sunați la 112

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.