Eveniment

POLIŢIŞTII RUTIERI, PE URMELE ŞOFERILOR INDISCIPLINAŢI: Sancţiuni de 6.000 de lei aplicate în doar patru de ore de poliţiştii din Săliştea de Sus şi Săcel

Pentru că respectarea normelor rutiere reprezintă o latură esenţială a siguranţei pe drumurile publice poliţiştii rutieri acţionează 24 de ore din 24. În cadrul activităţilor preventive sau a acţiunilor pe care le desfăşoară scopul este acelaşi: conştientizarea importanţei de a respecta regulile şi de a avea grijă inclusiv de cei din jur.


Faţă de cei care reprezintă un pericol se iau măsuri ferme. Spre exemplu, în cursul săptămânii trecute, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru cele 22 de infracţiuni constatate şi au reţinut permisele a 71 de şoferi. Mai mult decât atât, au privit neputincioşi la cele nouă persoane rănite în urma unor accidente şi au cercetat alte şapte accidente soldate cu pagube materiale.

Bilanţul acţiunilor din week-end, consistent în dosare penale, amenzi şi permise reţinute, nu au reprezentat un semnal de alarmă pentru alţii. Acţiunile de ieri, desfăşurate pe D.J. Săliştea de Sus, au evidenţiat alte nereguli. Valoarea sancţiunilor aplicate de poliţiştii din Săliştea de Sus şi cei din Săcel în doar patru ore a fost de 6.000 lei. Totodată au fost reţinute două certificate de înmatriculare şi a fost ridicat un set de plăcuţe de înmatriculare.

Drumurile publice pot deveni mai sigure doar în momentul în care toţi participanţii la trafic vor conştientiza şi vor respecta cu consecvenţă şi responsabilitate regulile de circulaţie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile șocante ale accidentului mortal din Tămaia

Vasile Dale

FOTO: Băimăreancă, implicată într-un accident rutier în judeţul Cluj, soldat cu o victimă

Redactie

URMARITA DE ECHIPAJUL POLITIEI: O SOFERITA BEATA DIN BOIU MARE A DISTRUS MASINA POLITIEI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.