În urmă cu puţin timp, poliţiştii din Satulung au identificat un tânăr (vecin cu una dintre persoanele ale căror maşini au fost distruse), pe care l-au dus la audieri.

Se pare că el ar fi „pneumologul”, autorul distrugerilor din ultima perioadă şi care a terorizat locuitorii din Satulung, vandalizând mai multe maşini.

Poliţiştii au ridicat şi imagini de pe mai camere de supraveghere din zonă. Se pare că toate probele l-ar indica pe tânărul de 20 de ani din Satulung. El se află în acest moment la audieri.

Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, a confirmat, pentru AxaNews.ro, că a fost identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani din Satulung, bănuit de comiterea faptelor. În prezent, poliţiştii maramureşeni fac cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

ACTUALIZARE

Conform unor informatii suspectului i s-a dat drumul. (foto facebook.com)

Vom reveni

citeşte şi

VANDALIZAREA LA SATULUNG CONTINUĂ: “Pneumologul” a mai distrus aseară pneurile a trei maşini

1 COMENTARIU

  1. No vezi cine este PNEUMOLOGUL! Și OLOGUL ești tu pentru ca ai făcut legătură cu piromanul și lai suspectat din nou cu toate ca ți verișor să-ți fie rușine om fără caracter ce ești. Pe tine te cam mănâncă pe sub limbă prea repede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.