Important

NU A SCĂPAT: Un bărbat din Racşa care a alimentat la o staţie de carburanţi din Baia Mare şi nu a plătit, identificat de poliţişti

În cursul lunii octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi că o persoană necunoscută a alimentat autoturismul într-o staţie de carburanţi situată pe strada Victoriei din Baia Mare şi a plecat fără a achita contravaloarea combustibilului. Prejudiciul a fost de aproape 150 lei.


În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au identificat un bărbat de 43 de ani, din Racşa, judeţul Satu Mare, bănuit de comiterea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Tânăr care a furat un telefon, depistat de poliţiştii băimăreni

Smartphone-urile sunt în continuare bunuri ţintite de hoţi. Sesizările înregistrate de poliţişti relevă faptul că telefoane mobile sunt sustrase atât în locurile publice, aglomerate, dar şi din locuinţele ale căror proprietari ignoră măsurile minime de asigurare a căilor de acces.

Poliţiştii iau măsuri de fiecare dată când sunt sesizaţi cu privire la furtul unui astfel de bun. Spre exemplu şi ieri, 12 noiembrie, au identificat un tânăr care avea astfel de îndeletniciri infracţionale.

Furtul a fost sesizat la data de 26 octombrie. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au constatat că persoane necunoscute au profitat de faptul că uşa de acces a unui imobil situat pe bulevardul Unirii din Baia Mare a fost lăsată deschisă şi neasigurată şi au sustras un telefon mobil în valoare de 1000 lei.

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii au dus la identificarea unui tânăr de 18 ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia, urmând ca la finalizarea lor să dispună măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

95 de agenţi economici verificaţi şi cinci dosare penale întocmite de către Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Vasile Dale

EDITORIAL: Starea de urgență va salva sau va ucide România?

Redactie

ANUNŢ VITAL PENTRU CONSUMATORII SIGHETENI: Furnizarea apei potabile, sistată pe mai multe străzi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.