EvenimentTara Lapusului

NEADAPTARE LA CONDIŢIILE DE DRUM ŞI TRAFIC: A pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o autoutilitară între Ruşor şi Copalnic Mănăştur

Ieri după-amiază, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs între localităţile Ruşor şi Copalnic Mănăştur. Un bărbat de 52 de ani, care conducea un autoturism, într-o curbă la dreapta deosebit de periculoasă a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

În urma impactului, şoferul din autoturismul care a pătruns pe contrasens a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, niciunul nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii sfătuiesc participanţii în trafic să conducă preventiv, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi trafic, mai ales în zilele ploioase! Cei care respectă regulile de circulaţie au toate şansele să ajungă la destinaţie în siguranţă. Ceilalţi, care apasă prea tare pedala de acceleraţie, ajung la spital.

Te-ar putea interesa si

UN OM RESPONSABIL: Doar câteva momente i-au trebuit unui băimărean să prindă un minor care încerca să sustragă acumulatorii electrici ai unei autoutilitare

Vasile Dale

VIDEO: Focar de infecţie pe str. Grănicerilor. A intervenit Poliţia Locală și prefectul județului

Redactie

EXCLUSIV FOTO: ”DICTATURĂ” la Școala Profesională Nr. 1 Vișeu de Sus. Mămică înjurată și îmbrâncită. Directoarea s-a baricadat în școală (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.