Interventie extrem de dificila a Politiei Locale Baia Mare in aceasta seara intr-un bloc de pe strada Horia din municipiul Baia Mare. Mai multe persoane, printre care si femei, au fost amenintate cu un cutit de un barbat recidivist.

Locatarii din blocul Horea 46 B au sunat la 112 si au cerut ajutor. Un echipaj al Politiei Locale Baia Mare a ajuns primul la fata locului si a reusit sa il calmeze pe individul recalcitrant.

Dupa sosirea politiei nationale Zoltan R. (in varsta de 54 de ani), nascut in Livada, judetul Satu Mare, domiciliat in Baia Mare, a fost imediat incatusat si dus la Politia Municipiului Baia Mare pentru audieri.

Conform locatarilor barbatul a cerut locuinta sociala de la Primaria Municipiului Baia Mare dupa ce a fost eliberat din Penitenciar. Nimeni nu stie ce l-a apucat. Cert este insa ca individul a iesit cu un putin pe holul blocului si a inceput sa ameninte in stanga si in dreapta. Ba mai mult, a intrat in locuintele altor oameni pe care de asemenea i-a amenintat cu cutitul. Nu i-a pasat ca erau femei sau barbati si nici ca erau copii ingroziti de scandalul monstru pe care il facea individul. De altfel, conform informatiilor noastre, se pare ca acesta si-a petrecut peste 30 de ani din viata doar prin puscarii.

Acum individul este la sediul Politiei unde este audiat. Este posibil ca acesta sa fie retinut, iar apoi procurorul sa decida ce se va intampla mai departe cu individul.

Actualizare – Ce spun reprezentanţii IPJ Maramureş

S-a întocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii si linistii publice. Totodata s-a luat masura internarii barbatului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.