Important

RO.EXCHANGE | UN MARE EXCHANGE CRYPTO ROMÂNESC SE PREGĂTEȘTE DE LANSARE

Cine zicea ca Bitcoin va dispărea? Cine crede și acum că totul este doar un joc financiar? Câte companii cu miliarde de dolari cifre de afaceri continuă și acum să investească în Bitcoin și restul cryptomonedelor?

O firmă din Cluj dezvolvă un exchange 100% românesc destinat atât românilor, cât și persoanelor din alte țări. Acesta pune la dispoziție o gamă largă de monede care pot fi tranzacționate, cumpărate sau vândute și reprezintă un mediu nou pentru utilizitatorii de monede virtuale din România.

Website-ul, platforma de tranzacționare și data lansării lui sunt încă în versiunea de testare pentru că se doreste ca odată lansată platforma, să nu dea bătăi de cap utilizatorilor. Creatorii platformei ro.exchange.ro spun ca utilizatorii vor avea parte de Tranzacționare instantanee.



Mecanismul nostru de potrivire este capabil să transmită tranzacții și decontări instantanee utilizând comenzile de limit și market. TradingView integrat. Nu există taxe ascunse.

Ceea ce vezi este ceea ce primești. 0,25% maker / taker taxă de tranzacționare pentru toate perechile. Consultați tabelul pentru taxele de rețea. Securizat și transparent Protocoale standard de securitate care includ SSL, Autentificarea Google in 2 Pasi, locația securizată a serverului.

Cold wallet Fondurile clientilor pastrate in procent ridicat in cold wallet

Te-ar putea interesa si

BINE DE ŞTIUT: Sistem nou de înmatriculare a vehiculelor

Redactie

Bilanţul proceselor în instanţă ale Sindicatului Liber din Învăţământ Maramureş

Redactie

ACTUALIZARE FURTUNA: Bilant sumbru in judetul Maramures. 10 MARAMURESENI, DINTRE CARE 5 COPII, AU FOST RANITI (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult