Maramuresul Istoric

DEPUS DUPĂ GRATII: Un bărbat din Bogdan Vodă, condamnat pentru infracţiuni rutiere

foto http://gazetadebistrita.ro/

O altă persoană condamnată după ce a comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice a fost încarcerată ieri de poliţişti şi depusă în Penitenciarul Baia Mare. Este vorba de un tânăr de 29 de ani, domiciliat în comuna Bogdan Vodă. Pe numele acestuia instanţa a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 2 luni închisoare.

Tânărul a fost identificat ieri de poliţiştii Postului de Poliţie Bogdan Vodă şi depus după gratii în vederea executării pedepsei.

Pe parcursul acestei săptămâni trei bărbaţi au fost încarceraţi de poliţişti. Toţi şi-au pierdut libertatea, fiind condamnaţi la închisoare cu executare după ce au comis infracţiuni rutiere. Poliţiştii reamintesc că nu tolerează conducerea unui autovehicul de către o persoană care conduce în stare de ebrietate, care conduce fără permis şi iau măsuri ferme de fiecare dată când constată comiterea vreunei infracţiuni.

Te-ar putea interesa si

AUDIO EXCLUSIV POIENILE DE SUB MUNTE – Urletul halucinant al şoferului către elevii dintr-un microbuz şcolar: „Să staţi cuminţi acolo, în Hristoșii mă-*** astăzi!“

Vasile Dale

ACUZAT DE CONVERSAȚII INDECENTE: Starețul Mănăstirii Prislop din Borșa a fost dat afară de Episcopia Maramureșului şi Sătmarului (VIDEO)

Vasile Dale

INTERVENŢIE LA BORŞA / ACTUALIZARE: Bărbat decedat după ce un arbore a căzut peste el – FOTO, VIDEO

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.